O Špici

Vodilni slovenski ponudnik opreme, sistemov in rešitev za logistiko in avtomatsko identifikacijo. Pionir na tem področju v osemdesetih, izkušen strokovnjak danes. Bogato znanje in široka baza instalacij.

Razvoj lastnih rešitev je temelj, jedro in smer za naprej. Mobilne računalniške rešitve iz družine Frontman ter sistem za pristopno kontrolo in registracijo delovnega časa Time&Space. 

Hčerinska podjetja Špica Sustavi (Zagreb), Špica Sistemi (Skopje), Špica Centar (Beograd) in Špica Systems (Sarajevo). Na mednarodnih trgih zastopani prek poblaščenih distributerjev.

Prodaja

Špica prodajalci smo znotraj prodajnega procesa predvsem svetovalci, saj smo vedno v iskanju najbolj optimalne rešitve za naročnika. Pri tem smo vedno pozitivni, in ni se nam težko v obleki in kravati spustiti po otroškem toboganu, da bi dokazali svojo našpičenost.

Izvedba

V izvedbi in podpori skrbimo, da so naše stranke in partnerji zadovoljni, da se projekti vodijo hitro in kvalitetno, da so naši produkti na terenu vedno v najboljšem stanju in smo presrečni, kadar od strank slišimo, da je Špica zakon.

Razvoj

Gotovo že veste, da Špica temelji na lastnem razvoju produktov. To smo mi. Ekipa, ki skrbi, da smo v koraku s časom in da našim strankam in partnerjem ponujamo le najboljše. Razvojna ekipa slovi po Špici tudi po svoji neuničljivi žurerski kondiciji in inteligentnih šalah na račun drugih Špičakov.