Košarica
0,00 € (0)

Preverjanje PCT

Za pohitritev preverjanja pogoja PCT smo na Špici razvili zelo učinkovite rešitve za hitro branje QR kod s PCT potrdil. Zmogljive pametne bralnike črtnih kod smo nadgradili z integracijo aplikacije NIJZ za preverjanje pogoja PCT, zato lahko sedaj zaposleni, opremljen s pametnim čitalcem QR kod enostavno in hitro brezstično zajema QR kode in preko omenjene aplikacije pridobi podatek, ali oseba izpolnjuje ustrezen pogoj za vstop v objekt ali na prireditev, vse skladno s trenutno veljavnimi predpisi v Sloveniji.

Prednost uporabe prenosnega bralnika črtne kode za preverjanje pogoja PCT je v tem, da zaposleni hitro in »nagonsko« reši vse izzive, povezane s centriranjem črtne kode in branjem pod kotom – podobno kot to v trgovinah počno blagajničarke. Z nekaj prakse celoten postopek teče zelo hitro, saj že naslednji hip po zajemu aplikacija na zaslonu ročnega terminala potrdi oziroma zavrne ustreznost pogoja PCT.

Samopostrežna izvedba je namenjena lokacijam, kjer je potreben velik pretok ljudi, saj lahko en varnostnim na daljavo nadzira tudi več čitalcev hkrati.

Način prikaza:
Prikazano 1~1 od skupaj 1 izdelkov.
SHTC26PCTKIT
Za ogled cene in naročilo se prijavite


Prikazano 1~1 od skupaj 1 izdelkov.